Anbefalinger – Mobil 2017-11-09T18:50:32+00:00

ANBEFALINGER

EN GOD TOLK GØR EN STOR FORSKEL

Anders er en rigtig god tolk, hurtig og præcis med hans oversættelser. Han bruger nemt forståelige og klare formuleringer som er tilpasset det land som tolkebrugeren kommer fra.

Og det bedste er at han tolker på en stille og rolig måde. Takket være hans hjælp bestod jeg min teoriprøve.

Luz Angela Chacón, Colombia

Østjyllands Politi har gennem en årrække benyttet Anders Grønlund som tolk og oversætter i forbindelse med efterforskninger med relationer til udlandet.

Opgaverne, som Anders Grønlund har løst for Østjyllands Politi, har været oversættelse af dokumenter med kompliceret tekst, ligesom han har tolket i forbindelse med afhøringer, både hos politiet og i retten.

Anders Grønlund har løst opgaverne hurtigt og særdeles kompetent og på et højt fagligt niveau. Anders Grønlund er nem at samarbejde med, og han løser sine opgaver på særdeles professionel måde.

På vegne af Østjyllands Politi giver jeg min bedste anbefaling til Anders Grønlund.

Jesper Jørgensen, Politikommisær, Østjyllands Politi

Jeg kan bekræfte af Anders Grønlund, under efterforskningen og sagsbehandlingen af en straffesag, har bistået Østjyllands Politi med oversættelse af spanske tekster, og som tolk i forbindelse med flere telefonsamtaler med myndighederne i Colombia.

Anders Grønlund har været anvendt adskillige gange over en længere periode, og anvendes fortsat i sagen, og andre sager der måtte opstå af lignende karakter.

Torben Thygesen, Advokaturchef, Østjyllands Politi